Szövegdoboz: Bemutatkozik a ROBOX Kft.
Szövegdoboz: Cégünk 1995-ben alakult és 1996-ban végleg kiváltunk a minket létrehozó Buda Box Kft-ből.
Bérraktározással 1992 óta foglalkozunk (92-95 között még a Buda Box Kft.-n belül) a Pomáz Ipartelepen található telephelyünkön. Első partnerünk 1992-től megszűnéséig, 1996-ig a Bertelsmann Média Kft. Officina Nova Kiadója volt, melynek a bérraktározáson kívül, a teljes postai terjesztési rendszerét, ügyfélszolgálattal és egyéb kiegészítő szolgáltatásokkal együtt láttuk el. Az általunk részükre végzett munkáról alkotott visszajelzésnek tekintjük, hogy az onnan szétszéledt dolgozók, új munkahelyeik (kiadóik) jelentették későbbi partnereink legjavát. Ezek a partnerek elsősorban könyvkiadók, de például a második legrégebbi és a mai napig egyik legfontosabb partnerünk, egy gyógyhatású termékeket forgalmazó cég.
Alaptevékenységünk a tárolás, raktározás. Partnereink részére igyekszünk komplex logisztikai szolgáltatást nyújtani, melynek keretében a nálunk tárolt kiadványokkal illetve termékekkel kapcsolatban felmerülő bármilyen feladatra megpróbálunk házon belül megoldást kínálni. 
A raktározáson túl folyamatosan vállaljuk a termékek kiszállítását és expediálását a megbízó által adott feltételek szerint a megbízó által megadott címekre. A kiszállítást Budapesten és a vonzáskörzetében saját kisteherautóinkkal illetve alvállalkozó igénybevételével végezzük. A postázási feladatokat tekintve partnereink forgalma nagyon eltérő, de úgy mennyiségre, mint küldeményfajra vonatkozóan cégünk igyekszik minden igényt kielégíteni. Jelenleg az igénybe vett szolgáltatások között, mennyiségre a havi 1-2 darabtól a havi több száz darabig, méretre a szabvány borítéktól a belföldre illetve külföldre postázott csomagig és a raklapos kiszállításig minden megtalálható.

Szövegdoboz: Logisztika  —  nem csak kicsiknek!